Site Overlay

Perron 22 – Enschede

Het horeca aanbod is Enschede is ontzettend groot. Door vrienden werden we getipt dat Perron 22 dikke en goeie burgers heeft. Dat moesten we natuurlijk onderzoeken!

Zoals de naam al doet vermoeden heeft dit burgerrestaurant een link met het station. Perron 22 vind je namelijk aan het stationsplein in Enschede. OP deze plek zit je dus prima om tijdens het eten van een burger mensen te kijken. De kaart is vrij simpel. Een paar burgers, spareribs en wat “finger food”. Perron 22 noemt zichzelf ook vooral een ontmoetingsplek.

Insanity Burger

Zoals de naam al doet vermoeden heeft dit burgerrestaurant een link met het station. Perron 22 vind je namelijk aan het stationsplein in Enschede. Op deze plek zit je dus prima om tijdens het eten van een burger mensen te kijken. Perron 22 noemt zichzelf vooral een ontmoetingsplek. De kaart is dan ook vrij simpel. Een paar burgers, spareribs en wat “finger food”. Ook hebben ze een paar verschillende soorten “loaded fries” op het menu staan. Loaded fries is een portie friet met toppings. Friet overgoten met kaas en stukjes bacon bijvoorbeeld. Je ziet dit steeds vaker bij restaurants op de kaart staan naast gewone friet.  Een burger viel mij gelijk op: de Insanity Burger. Zo’n naam belooft wat natuurlijk.

Insanity-burger | Perron22 | hamburgerbijbel

Update
De kaart is aangepast. De Insanity Burger heeft plaats gemaakt voor de Beast Burger. Bij deze hamburger kies je zelf de toppings en stel je ‘m dus samen naar eigen smaak. Of dit een verbetering is ten opzichte van de andere burgers moeten we nog uitzoeken.

In het kort

Wat zit er op:

  • 2 angus beef burgers
  • Bacon
  • Tomaat
  • Sla
  • Cheddar

Prijs
€14,50

Locatie:
Perron 22
Stationsplein 1, Enschede

Al met al dus misschien niet de beste burger van Enschede maar zeker niet verkeerd. Wat vind jij de lekkerste burger van Enschede?

Bekijk ook onze andere hamburger reviews.

Jelle - Burgermeister bij Hamburger Bijbel

Jelle – Burgermeister

Jelle is oprichter van de Hamburger Bijbel. Als moeilijke eter in zijn jonge jaren was de liefde voor hamburgers er niet gelijk. De laatste jaren heeft hij de schade flink ingehaald. Naast dat hij graag uiteten gaat voor burgers, is hij ook het brein achter de meeste recepten op de website.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x