Site Overlay

Burger Business Nijmegen

Burger Business was een van de laatste burgertenten op onze to-do lijst in Nijmegen. Deze hebben we nu dan eindelijk af kunnen strepen. We hebben uiteraard kritisch geproefd en zorgvuldig ons oordeel geveld. Lees de review hieronder.

Misschien een beetje een vreemde eend in de bijt in vergelijking met onze andere reviews maar toch vinden we ‘m er tussen horen. Burger Business is op het eerste gezicht niet heel veel meer dan een veredelde Burger King, maar laat ons vertellen waarom deze vergelijking niet helemaal terecht is.

Het restaurant

Wij bezochten Burger Business in Nijmegen. Deze vestiging is echt bedoeld als afhaal- en bezorglocatie. Er staan slechts twee tafel in het pand. Het is dan ook geen plek om uitgebreid te gaan zitten voor een burger. Toevallig wilden wij gewoon snel een goede burger eten. Dus dan is dat prima.

Menukaart

Dan de menukaart. Deze bevat 13 verschillende burgers. Daarnaast kun je ook zelf je burger samenstellen. De burgers op de menukaart zijn allemaal niet zo spannend. Een paar kipburgers, wat vega varianten en natuurlijk runderburgers. Qua toppings is het ook allemaal heel veilig, vrij saai dus. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de burgers niet lekker zijn.

Truffelicious

Wij gingen voor de Truffelicious, want truffel. Echter was truffelmayonaise het enige aan truffel op deze burger. Verder zat er crispy bacon, rode ui en augurk op. De runderpatty was doorbakken en ook wat aan de zoute kant. Verder viel de smaak en structuur zeker niet tegen. De ster van de show was de brioche bun. Deze was lekker zacht en smaakvol. Totaal niet droog. Een ander groot pluspunt was de hoeveelheid bacon. Een royale hoeveelheid en ook echt krokant. Al met al een simpele burger maar wel gewoon lekker.

Truffelicious Burger Business - Hamburger Bijbel

Burger Business in Nijmegen heeft onze verwachtingen overtroffen. Deze waren niet al te hoog omdat het vooral een afhaal- en bezorgrestaurant is voor een snelle burger. Deze verwachtingen werden flink overtroffen, waarbij met name het broodje de boel omhoog trok. Dat de prijs lager ligt dan gemiddeld is een mooie bijkomstigheid, zeker in een studentenstad als Nijmegen.

Jelle - Burgermeister bij Hamburger Bijbel

Jelle – Burgermeister

Jelle is oprichter van de Hamburger Bijbel. Als moeilijke eter in zijn jonge jaren was de liefde voor hamburgers er niet gelijk. De laatste jaren heeft hij de schade flink ingehaald. Naast dat hij graag uiteten gaat voor burgers, is hij ook het brein achter de meeste recepten op de website.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x