Site Overlay

Bar Bistro Duco – Leeuwarden

Op zoek naar een hamburger in Leeuwarden? Dan is misschien Bar Bistro DuCo wel wat voor jou. Wij probeerden de DuCo burger. Is dit de lekkerste burger van Leeuwarden?

Heel eerlijk gezegd hadden we niet eerder van Duco gehoord. Deze Bistro is onderdeel van Fletcher hotels. Net voor onze reservering moesten opeens alle restaurants dicht behalve die van hotels. Aangezien wij gasten waren van het Fletcher hotel in Leeuwarden, konden we dus nog wel eten bij DuCo. De teleurstelling over gesloten restaurants sloeg al snel om toen we de burgers op de kaart zagen bij DuCo.

Locatie

Net als het Fletcher hotel zelf zit ook het restaurant in het 18e-eeuwse stadspaleis midden in het centrum van Leeuwarden. Zodra je echter het restaurant binnen stapt, ben je de paleissetting gelijk vergeten. Wat ons betreft is dat niet iets negatiefs. De industriële stijl beviel ons wel. Graag willen we ook nog even het vriendelijke en gastvrije het personeel benoemen. Ze doen er alles aan om jou een leuke avond te bezorgen.

DuCo burger

Op de menukaart vind je voornamelijk gerecht die je in een bistro verwacht maar met een insteek die iets meer culinair oogt. Overigens hebben we dat gedeelte van de menukaart niet heel goed bestudeerd aangezien er ook hamburgers op het menu staan. 7 verschillende om precies te zijn. Een opvallende afwezige naam is de ‘classic’. Deze wordt niet gemist door de aanwezigheid van de interessante aanwezige opties. De keuze viel op de DuCo burger, met name doordat er Old Amsterdam kaas op zit. Dit broodje bevat verder een runderburger, gekarameliseerde uitjes, bacon, tomaat, jalapeño en truffelcrème. Op smaak en textuur verdiend deze burger volgens ons zeker een dikke voldoende.

Bar Bistro Duco Leeuwarden | Hamburger Bijbel

Ben je in Leeuwarden en wil je eens een hamburger eten? Dan kunnen we DuCo’s zeker aanraden. Waar in Leeuwarden at jij een lekkere burger? We horen het graag van je! Bekijk ook onze andere reviews.

Jelle - Burgermeister bij Hamburger Bijbel

Jelle – Burgermeister

Jelle is oprichter van de Hamburger Bijbel. Als moeilijke eter in zijn jonge jaren was de liefde voor hamburgers er niet gelijk. De laatste jaren heeft hij de schade flink ingehaald. Naast dat hij graag uiteten gaat voor burgers, is hij ook het brein achter de meeste recepten op de website.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x