Site Overlay

Bar 35 – Den Bosch

Den Bosch zit vol gezellige terrasjes en restaurants. De keuze voor en restaurant is dan ook geen makkelijke. Laat ons je helpen. Wij streken neer bij Bar 35 voor overheerlijke burgers.

Wanneer je aan Brabant denkt, denk je aan Bourgondisch genieten (oké, oké, ook een klein beetje aan Guus Meeuwis). Wij eindigden ons bezoek aan Den Bosch bij Bar 35, een restaurantje dat zich volledig richt op hamburgers. Dat bevalt ons wel! Er staan maar liefst 12 burgers op de kaart. Alle 12 klinken ze even goed wat kiezen niet makkelijker maakt.

Over die menukaart gesproken: die is erg tof vormgegeven! Elke burger wordt infographic-stijl getoond. Leuk gedaan. Na uitgebreid bestuderen van de infographic viel onze keuze op de Sambal-kipburger en de Burger Paris.

Sambal kip

De Sambal kipburger is een hamburger voor echte vleesliefhebbers. Er zit een flinke black angus runderburger op en ook pulled chicken. De perfecte burger wanneer je niet kan kiezen tussen kip of rund. De burger wordt behoorlijk medium gegrild. Voor ons geen probleem maar als je hier minder van bent, is het aan te raden om dit van tevoren aan te geven. Verder zit er sambal mayonaise en cheddar op deze burger. Voor het frisse is er tomatensalsa en sla toegevoegd.

Een klein puntje van kritiek: ondanks de sambal mayonaise was de burger niet pittig. Voor mij persoonlijk geen ramp maar het schept natuurlijk wel verwachtingen. Al met al een heerlijke grote burger die het omrijden waard is.

Sambal kip - Bar 35 | Hamburger Bijbel
Paris burger - Bar 35 | Hamburger Bijbel

Burger Paris

Naam van deze burger, Paris, is een verwijzing naar de kaas die er op zit. In plaats van de standaard cheddar kun je bij deze burger kiezen voor brie, blauwader of taleggio (niet Frans overigens). We kozen voor de wat neutralere brie. Tot zover het Franse van deze burger of ze moeten de rode ui compote ook als Frans beschouwen. Dat maakt verder ook helemaal iets uit want ook deze burger was gewoon super. Met truffelmayo zijn we ook wel makkelijk over te halen, eerlijk is eerlijk.

Naast de overheerlijke burgers hebben ze verschillende speciaalbiertjes op de kaart staan. Zo vind je er altijd wel een die past bij jouw smaak en burger. Wat ons ook beviel was hoe snel onze burgers op tafel stonden. Heb je geen zin om uitgebreid te tafelen maar wil je wel een burger? Dan kun je dus prima terecht bij Bar 35.

Conclusie

Ben je een keer in (de buurt van) Den Bosch en op zoek naar een goede burger? Dan raden we je aan om eens langs te gaan bij Bar 35. Deze kroeg / restaurant bevindt zich in een van de gezelligste straatjes van Den Bosch. Kies een burger, een biertje en trek eventueel een spelletje uit de kast. Een leuke middag of avond gegarandeerd!

Heb jij ook een tip voor ons of wil jij jouw burger review met ons delen? Mail dan naar: info@hamburgerbijbel.nl of stuur ons een bericht op Instagram.

Marlein - Burgerqueen

Marlein – Burgerqueen

Als geboren Brabander weet Marlein wel wat Bourgondisch genieten is. Hoewel ze niet 1 favoriete burger heeft, is ze fan van de burgers van Wally. Niet in de laatste plaats vanwege hun broodjes. Iets waar Marlein streng op let bij het beoordelen van burgers. Marlein vind het leuk om na te denken over creatieve opmaak van burgers en het bord.

Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x